Toronto

Toronto BG

F 2009

Tornesch Lux Z Lord Calando
Apocalypte Z
Ninerta Libero H
Inerta
Louisiana H Leuthen I Landgraf I
Warthburg
Roma H Robin Z
Bonita

   

 

Louisiana H-

e. Leuthen I-Robin Z – Favorit

f-1992 A-premierad

Uppfödd på det framgångsrika stuteri H som lämnat många fina hästar. Hon fick prestationsdiplom m 9 i hoppning som 4-åring.

Louisiana tävlades av Os-ryttaren Helena Persson som unghäst. Blommedala Gård köpte sedan henne och Jenny tävlade henne upp till 140 m placering. Pga av ryttarens studier så fick Louisiana börja i avelsboxen lite tidigare än vad som var tänkt från början.

Louisiana är ett känsligt sto som har stor kapacitet i hoppningen. Hon har nu fått 4 föl och är dräktig med Irco Mena. Hennes föl är Luxemburg H, Queen Lucy BG, Lofelia BG och Toronto BG. Louisiana är en mycket bra mamma till sina föl.

Sista fölet Toronto BG fick 51p på fölmönstring och blev därmed dagens bästa föl.Mor Roma H-

e.Robin Z-Favorit f.1987-2009

 Roma har tävlat svår hoppning både med Lisen Bratt-Fredriksson och OS –ryttaren Helena Persson upp till 1.60 hoppning. Roma har tävlat i Skandinavium, landslaget och flera stora internationella mästerskap, framförallt med Helena Persson. De har 18 plac i svår hoppning, därav 5 plac i Grand Prix.

Mormor  Bonita-

e.Favorit-Borealis xx f. 1973-2005

Elitsto.

Bonita hade en bra härstamning och var en mycket bra hopphäst som tävlades upp till 160 hoppning enligt Bengt J Stuteri H. Hon tävlades under namnet Blues av Leif Holgersson. De vann SM i hoppning och har 26 plac i svår hoppning, därav 8 plac i Grand Prix. Mor till Roma H.

Dotter Queen Lucy BG – e.Quite Easy – Leuthen I – Robin Z  – Favorit

AB-premierad f.2005

Uppfödd på Blommedala Gård. Lucy löshoppade fantastiskt bra som unghäst. På 3-årstestet blev hon diplomhopphäst m 9,9 i hoppning. Hon har sedan utvecklats till en snygg häst med hög ridbarhet. Vid uppsutten hoppning så fortsätter hennes hoppförmåga att imponera.

Tornado är hennes första avkomma.

Lucys vidare träningsupplägg är att kvala in till 4-årschampionatet och kvalitets. Därefter ska hon fortsätta att tävla årgångschampionaten och vidare upp i svår hoppning. Sedan gå tillbaka till avelsboxen och ge oss fler fina föl.

Son Toronto BG – e.Tornesch – Leuthen I – Robin Z – Favorit

Hingst f. 2009

Född på Blommedala Gård. Toronto är en stor och stilig kille.

Första testet i hans liv var fölbedömningen i Augusti som han vann med  totalt 51 poäng. På typ fick han 10 p.

Såldes sedan till Evelin Lindblad som ska vidareutveckla honom.

This entry was posted in Våra hästar. Bookmark the permalink.